Тиждень профорієнтації факультету інформаційних технологій триває

 28, 29 листопада 2017 року – триває робота Тижня профорієнтаційних зустрічей факультету інформаційних технологій для випускників та десятикласників загальноосвітніх шкіл, коледжів і технікумів.

Гостями нашої профорієнтаційної зустрічі були учні загальноосвітніх шкіл № 4, № 66, № 120, № 124 та учні гірничого коледжу ДВНЗ «Криворізький національний університет» Приємно вражала активність відвідувачів, неординарність бачення розв’язання пропонованих проблем, аналітичність мислення…

Під час профорієнтаційних екскурсій та гуртків гості отримали вичерпні відповіді, з’ясували, що ІТ-галузь є найдинамічнішим сегментом світової економіки.

Соціальні дослідження констатують, що у 2020 році кожна третя світова вакансія буде належати цій галузі. Тому опанувавши ІТ-фах можна очолити ІТ-підрозділ у потужному бізнесі чи створити власну ІТ-компанію. Якщо ж придумати унікальну ідею, яка змінить світ – можна стати легендарним стартапером. За бажання бути висококласним фахівцем, який обирає сам: в якій точці на карті та в який час йому працювати – попит на фрілансерів постійно зростатиме! У процесі активної співпраці констатовано, що особливістю фаху є необхідність постійного самовдосконалення, оскільки специфікою інформаційних технологій є рекордно стрімкі темпи розвитку.

Тиждень профорієнтації триває, чекаємо всіх бажаючих. Готові до творчої взаємодії! Співпрацюймо!!!