Співпраця «Центру професійної освіти і навчання» зі студентами спеціальності 015 – Професійна освіта (комп’ютерні технології)

 

23 листопада 2017 року студенти четвертого курсу факультету інформаційних технологій спеціальності 015 – Професійна освіта (компютерні технології) мали змогу відвідати «Центр професійної освіти і навчання» у м. Кривому Розі. Наших студентів привітно зустрічали професійні коучі Клубу Професійних Коучів України Семенов Андрій Іванович, Чернова Тетяна Юрівна, Се менова Наталія Анатоліївна, Ківшик Антоніна Іванівна.

Метою коучингу визначено створення продуктивного середовища для навчання та розвитку людей у стилі коучинг. Під час засідання розглянуто актуальні проблеми, що стосуються ролі та місця коучингу у формальній, неформальній та інформальній обстановках: від інструментів до методології; проведено командну та індивідуальну практичну роботу «Педагогічний коучинг як ефективна технологія розвитку особистості учня».

У процесі творчої взаємодії студенти мали змогу ставити питання, брали активну участь у розв’язанні творчих завдань, малювали, винаходили коучинг-історії за пропонованими темами тощо.

Студенти нашого факультету отримали значущі професійно зумовлені знання та уміння, заряд позитиву. Винайшли низку ідей для реалізації у професійній галузі. Вдячні за наданий досвід, який передбачає постійне самовдосконалення.