Гостьова лекція за участю практичних психологів

25 березня 2024 року для здобувачів вищої освіти ОП «Професійна освіта (Цифрові технології)» відбулася гостьова лекція з «Психології» на тему: «Мобінг в освітньому середовищі. Психологія лідерства» за участю Якубовської Юлії Олегівни, консультантки «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» Криворізької міської ради, психологині, фахівчині гарячої лінії психологічної підтримки та допомоги Кривого Рогу та Пʼятигорець Наталії Валеріївни, психологині багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру «Довіра», фахівчині гарячої лінії психологічної підтримки та допомоги Кривого Рогу. Окрім того, на лекції були присутні здобувачі освіти з інших ОП, які вивчають вибіркові психологічні дисципліни, а також викладачі кафедри професійної та соціально-гуманітарної освіти.

Під час зустрічі було розглянуто сутність та основні форми мобінгу, визначено причини прояву мобінгу в групі людей. А також охарактеризовано поняття «лідерство» та «керівництво», окреслено лідерські якості, що надають змогу особистості більш ефективно організовувати свою діяльність, брати на себе відповідальність за своє життя, професійне становлення та розвиток. Важливою складовою лекції стало представлення процедури захисту від мобінгу в соціальному середовищі та визначено поради й рекомендації щодо розвитку лідерських здібностей у здобувачів вищої освіти.

Щиро вдячні Юлії Олегівни Якубовській та Наталії Валеріївні Пʼятигорець за цікаво проведену лекцію та чекаємо на подальшу співпрацю!

This slideshow requires JavaScript.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *