Місячні архіви: Червень 2019

ЗАХИСТИ МАГІСТЕРСЬКИХ І КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ

20 і 21 червня відбулися захисти магістерських і кваліфікаційних робіт. Викладачі кафедри інженерної педагогіки та мовної підготовки пишаються високими результатами цьогорічних магістрів і бакалаврів! Бажаємо випускникам і випускницям спеціальності «Професійна освіта» успіхів, натхнення та професійних звершень! Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

This slideshow requires JavaScript.

Віртуальна екскурсія має сформований імідж та посідає помітне місце в системі освіти

Одним із видів сучасних профорієнтаційних заходів є віртуальна екскурсія до закладу вищої освіти. Деякі університети вже урізноманітнили свої сторінки такими актуальними «сучасностями». Це дуже цікаво, особливо для абітурієнтів з інших країн, та й українська молодь із задоволенням відвідає університет, залишаючись удома. Або завітавши на сайт з мобільного пристрою в улюбленій кав’ярні.

Таке собі вікно до університету.

У межах дисципліни «Комп’ютерні технології у навчальному процесі» студенти групи ПО-16 (Тютюнник В., Малько В., Басс М.) під керівництвом викладача кафедри інженерної педагогіки та мовної підготовки Ткачук Вікторії Василівни розробили початкову версію «3D Tour Of FIT» (http://tourknu.gq/). Це панорамна екскурсія факультетом інформаційних технологій задля унаочнення профорієнтаційної роботи.

Студенти мають бажання продовжувати розроблювати та покращувати цей тур. Ми запрошуємо всіх бажаючих приєднатись до проекту!

viktoriya.tkachuk@gmail.com − Ткачук Вікторія Василівна