Підготовка педагогічних фахівців для закладів професійної освіти.

З 03 лютого по 21 лютого 2020 року в Криворізькому професійному гірничо-технологічному ліцеї проходили педагогічну практику студенти Криворізького національного університету факультету інформаційних технологій за спеціальністю «Професійна освіта» (комп’ютерні технології) Д.Р. Сірик, В.А. Тютюнник, Я.С. Угорчук.
За період проходження педагогічної практики студенти проводили відкриті заняття з предметів професійно-теоретичної підготовки та інформатики з використанням сучасних педагогічних та інформаційних технологій. Продемонстрували свою креативність та організаційні здібності під час підготовки та проведення виховних годин.
Студенти-практиканти показали належний рівень теоретико-методичної підготовленості до реалізації професійних функцій викладача, продемонстрували сумлінність та творчий підхід до виконання поставлених на період проходження практики завдань.
За короткий термін проходження практики студенти-практиканти отримали значний практичний досвід та проявили такі здібності як порядність, ввічливість, працьовитість, вимогливість.
Бажаємо їм творчих злетів, наснаги та подальших успіхів на педагогічній ниві!

На изображении может находиться: 1 человекНа изображении может находиться: 1 человек, сидит и в помещенииНа изображении может находиться: 1 человек, сидит и в помещенииНа изображении может находиться: 1 человек, сидит и в помещенииНа изображении может находиться: 3 человека, люди сидят и в помещенииНа изображении может находиться: 1 человек, сидит и в помещении