Гостьова лекція

На сьогодні сучасна професійна освіта потребує вирішення нових управлінських та психолого-педагогічних завдань, розробки нових підходів, що визначають успішність діяльності закладу професійної освіти. Одним із таких підходів є створення позитивного іміджу закладу професійної освіти.

16 червня 2021 року відбулася гостьова лекція з дисципліни «Менеджмент професійної освіти». З особливостями формування системи управління якістю підготовки фахівців для будівельної, електротехнічної галузей та сфери послуг, створення позитивного іміджу закладу професійної (професійно-технічної) освіти та співпраці з роботодавцями ознайомив спеціальний гість – директор Свалявського професійного будівельного ліцею (м. Свалява, Закарпатська область) Власик Олександр Володимирович, за участю викладачів кафедри доцентів О. В. Тарасової та  Т. І. Стойчик.

Лекція відбулася в творчій та дружній атмосфері. Викладений матеріал викликав зацікавленість у здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП «Професійна освіта (Цифрові технології)», які відчули важливість та перспективність обраної професії. За результатами лекції студенти отримали відповіді на актуальні питання, які безпосередньо пов’язані з їх майбутньою професійною діяльністю.

Висловлюємо щиру подяку Олександру Володимировичу за таку змістовну лекцію, та бажання поділитись знаннями та безцінним досвідом.