Розвиток та вдосконалення Soft Skills

     Минулого тижня студенти ЕТФ та ФІТ взяли участь у двох вебінарах із розвитку та вдосконалення Soft Skills, які підготували та провели доценти Вікторія Ткачук та Юлія Єчкало.
     На вебінарі “Зміст освітньо-професійної програми” учасники ознайомилися з освітньо-професійною програмою та розібрали її основні компоненти, а також визначилися із процедурою подачі пропозицій щодо внесення змін до освітніх програм. До дискусії долучилися не лише здобувачі вищої освіти, але й співробітники університету: проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Тетяна Сулима, завідувач кафедри ПСГО Світлана Хоцкіна, завідувач навчально-методичного відділу Світлана Івашура, доцент кафедри АЕСПТ Ігор Пересунько.
     Другий вебінар був присвячений міжнародним програмам студентського обміну (навчання, стажування, участь у тренінгах та волонтерських ініціативах). Спікери надали інформаційні ресурси, за допомогою яких студенти та магістранти з України можуть обрати програми, які їх найбільш зацікавили. Участь у деяких програмах потребує сплати організаційного внеску. За зверненням учасників програм міжнародного обміну (якщо вони є членами профспілки) профспілкова організація КНУ компенсує частину організаційних витрат.
     Ознайомитись з матеріалами можна за посиланням Soft Skills