Гостьова лекція

10 квітня 2024 року в групі ГЗУ-22 була ініційована гостьова лекції для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр в рамках курсу «Філософія».

Лекцію на тему «Істина буття в сучасній світовій філософії мови» провела доцент кафедри германської і фіно-угорської філології КНЛУ, кандидат філологічних наук Черненко Ольга.
Проблематика гостьової лекції передбачала розгляд актуальних питань з метою формування у здобувачів теоретичних знань щодо проблеми відношення між мовою і буттям.
Лектором було акцентовано особливу увагу на філософії мови Хайдеггера, його герменевтичного тлумачення людського існування в усій повноті його буття, в актах мовлення і в самій мові.
Науково – практичний матеріал було викладено у змістовній та доступній формі, що викликало жваву дискусію та активне обговорення. Позитивний досвід в розумінні проблеми герменевтики мови, шляхів керування її прихованими багатствами відкриває бажання та наміри для подальшої співпраці і висловлює щиру подяку гостьовому лектору за співпрацю та всім учасникам проведеного заходу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *