ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ З ОСНОВ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ

27 травня 2024 р. за ініціативи Беспарточної Олени Іванівни, канд. пед. наук, доцента, керівника центру акредитації та ліцензування Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського відбулася гостьова міжрегіональна онлайн лекція «Основи використання штучного інтелекту для викладачів та студентів», яку провів магістрант освітньо-професійної програми 011 «Освітні, педагогічні науки» Бучак Жан.

До співпраці долучилися викладачі та здобувачі освіти Криворізького національного університету; ВСП «Гірничо-електромеханічний фаховий коледж Криворізького національного університету»; Державного університету економіки і технологій; Комунального закладу освіти «Криворізький професійний гірничо-технологічний ліцей» Дніпропетровської обласної ради»

Присутні дізналися про можливості та майбутній розвиток технологій Штучного інтелекту. Окрім цього, мали змогу ознайомитися з базовими стратегіями написання запитів (промптів), що є необхідною умовою для роботи з чат-ботами, на прикладі усім відомого ChatGPT.

Дякуємо за цікаву інтерактивну співпрацю!

https://www.facebook.com/100013364352426/posts/1932715027183957/

Запис наявний на Віртуальна педагогічна студія: http://www.vps-education.co.ua/page17.html

Фотогалерея:

This slideshow requires JavaScript.