УРОЧИСТА ПОСВЯТА У СТУДЕНТИ КРИВОРІЗЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ПЕРШОКУРСНИКІВ НА ФАКУЛЬТЕТІ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

31 серпня 2018 року – справжнє свято, оскільки вчорашні абітурієнти, долаючи складний шлях до здійснення заповітної мрії, – стали студентами одного із найкращих закладів України – Криворізького національного університету.

По завершенню загальноуніверситетських урочистостей першокурсники факультету інформаційних технологій мали прекрасну нагоду познайомитися із керівництвом, професорсько-викладацьким складом факультету та кураторами груп.

В урочистій затишній атмосфері декан ФІТ доцент Чубаров Владислав Анатолійович привітав вступників із початком навчального року й ознайомив першокурсників з особливостями та специфікою навчального процесу в університеті загалом та на факультеті зокрема.

Не є новиною, що сучасний першокурсник за місяць навчання в університеті встигає опанувати таку знаннєву базу, яку, до речі, учні Сократа не мали змоги осягнути за роки.

Успіхів Вам, дорогі першокурсники, на подекуди тернистому, але надцікавому шляху досягнення перспективної мети – формування і професійного становлення Вас як майбутніх фахівців в обраній галузі знань – «Інформаційні технології»; «Автоматизація та приладобудування»; «Освіта»!