Денні архіви: 11/11/2018

ВІТАННЯ ІЗ ПРИЗНАЧЕННЯМ СТИПЕНДІЙ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ТА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ДЛЯ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ – КОЛЕГ НАШОГО ФАКУЛЬТЕТУ

5 листопада 2018 року на засіданні Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки (Додаток 2 до Постанови президії Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки від 05 листопада 2018 року №7), розглянувши подання президії Національної академії наук України на здобуття стипендій Президента України для молодих вчених і подання колегій міністерств і президій національних академій наук України на здобуття стипендій Кабінету Міністрів України для молодих вчених, президія Комітету постановила:

  1. Призначити та продовжити виплату стипендій Президента України для молодих вчених НАН України, зокрема Державного вищого навчального закладу «Криворізький національний університет»:  
    2. Тронь Віталій Валерійович – кандидат технічних наук, доцент, доцент кафедри автоматизації, комп’ютерних наук і технологій.
    3. Ткачук Вікторія Василівна – викладач кафедри інженерної педагогіки та мовної підготовки.

Вітаємо наших обдарованих колег-науковців! Пишаємося талановитою молоддю Криворізького національного університету! Зичимо досягнення подальших наукових вершин нашому молодому науковому потенціалу!

.