Денні архіви: 26/09/2019

Разом до лідерських якостей!

23.09.2019 року у Криворізькому навчально-виховному комплексі №129 «Гімназія-ліцей академічного спрямування» для учнів 9-х, 10-х та 11-х класів було проведено тренінг «Розвиток навичок Soft-skills».

Ініціаторами проведення тренінгу стали в. о. завідувача кафедри інженерної педагогіки та мовної підготовки університету канд. психол. наук, доцент Тарасова Олена Володимирівна та магістранти групи ПОКТ-19м Радткіна Дар’я та Ушаткіна Світлана.

У процесі творчої співпраці та практичної взаємодії учасників тренінгу було з’ясовано сутність понять «soft skills/ hard skills (тверді/м’які навички)», розглянуто питання «Хто він, лідер?». Під час виконання практичних вправ учні визначали головні якості харизматичного лідера, згадали відомих лідерів та сферу, в якій вони проявили себе.

Під час тренінгу розвитку навичок Soft-skills, зокрема лідерських здібностей, навіть пасивні учні й учениці, які не відзначалися наявністю розвинених особистісних якостей, не замкнулись у собі, а, навпаки, зацікавились можливістю власного вдосконалення, перспективами виховання в собі лідерських якостей.

This slideshow requires JavaScript.