Місячні архіви: Квітень 2020

Вебінар «Опановуємо Google Meet»

29.04.2020 на кафедрі інженерної педагогіки та мовної підготовки було проведено вебінар «Опановуємо Google Meet». Викладачі кафедри ознайомилися зі специфікою даного сервісу відеозв’язку. Упровадження цього сучасного програмного забезпечення дозволяє оптимізувати процес викладання дисциплін кафедри: педагогічних, психологічних, філологічних, історичних. На засіданні кафедри, проведеному online, обговорювалися шляхи вдосконалення навчального процесу із застосуванням Google Meet. Викладачі кафедри інженерної педагогіки та мовної підготовки поділилися  своїми напрацюваннями щодо організації роботи зі студентами в умовах дистанційного навчання.

КАРАНТИН ПРОДОВЖЕНО

Загальнонаціональний карантин продовжено до 11 травня 2020 року – відповідне рішення Уряд ухвалив 22 квітня 2020 року.

Всі заклади освіти продовжують працювати з використанням технологій дистанційного навчання.

«Карантин продовжено, а це означає, що ми маємо бути готові до завершення навчального року дистанційно. МОН надало роз’яснення для всіх закладів освіти та публікує рекомендації на офіційних ресурсах», – зазначила т.в.о. Міністра освіти і науки Lubomyra Mandziy.

Інформацію про всі зміни в освітніх процесах, які відбуваються через карантин та відповіді на найбільш поширені запитання можна знайти на спеціальному інфоресурсі – mon-covid19.info.

 

Корисні заняття під час карантину

Шановні студенти! Перебування на карантині – час, коли можна зайнятися цікавими справами. Зазвичай ми відкладаємо на потім заняття спортом у домашніх умовах (кожного дня обіцяємо собі, що почнемо завтра), читання книг, прибирання квартири, вивчення іноземної мови тощо.

Психологи радять чітко дотримуватися розпорядку дня, щоб не впасти в депресію і знаходитися в стані емоційної рівноваги. Це складний для всіх нас час, коли ми обмежені в прогулянках на вулиці, відвідуваннях кінотеатрів, спортивних майданчиків, басейнів. А головне – невизначеність, коли це все закінчиться. Проте, за словами мудреця, якщо не можеш змінити обставини, зміни своє ставлення до них.

Корисним видом діяльності є творчість. Можливо, ви відкриєте в собі нові таланти: вишивання бісером, малювання картин, дизайн інтер’єру. Заняття по душі стане поштовхом для майбутніх звершень. Тож бажаємо вам натхнення у нових видах діяльності.

Викладачі кафедри інженерної педагогіки та мовної підготовки.

Як уберегтися від Коронавірусу.