Денні архіви: 31/05/2021

Міжнародний захід “День кар’єри ЄС у Криворізькому національному університеті”

26 травня 2021 року в рамках міжнародного заходу “День кар’єри ЄС у Криворізькому національному університеті” доцент кафедри професійної та соціально-гуманітарної освіти Сулима Тетяна Сергіївна провела тренінг для студентів, аспірантів та колег
“Формування готовності фахівця до подальшого професійного становлення”. 
Учасники мали можливість дізнатися про особливості кожного із етапів професійного зростання, про важливість володіння сучасним фахівцем навичками soft skills, а також взяти участь у інтерактивних вправах, які сприятимуть розвитку необхідних професійно-важливих якостей.
 
#EuroQuiz 
#КНУ 
Співорганізаторами події були: Криворізький національний університет, ГО «Криворізька фундація майбутнього», МЕТІНВЕСТ, ПАТ «Арселор Міттал Кривий Ріг», Виконавчий комітет Криворізької міської ради.
 
День Кар’єри ЄС реалізується в рамках проєкту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні». Захід відбувається щорічно у більше ніж 15 містах України протягом останніх п’яти років. День Кар’єри ЄС – це серія публічних заходів, де представники Мереж ЄС та всі активні та зацікавлені громадяни можуть поділитися думками, власним досвідом щодо впровадження стандартів та практик ЄС в Україні, участі у програмах ЄС для розвитку нових бізнесових та освітніх можливостей, обговорити тренди на ринку праці, зокрема щодо знань та навичок, які потрібні молодій людині, щоб зробити успішну кар’єру.