РЕКТОРСЬКИЙ ПРИЙОМ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ

29 грудня в актовій залі Криворізького національного університету відбувся ректорський прийом іноземних студентів. Поздоровити іноземних студентів завітали ректор Криворізького національного університету Ступнік М. І., перший проректор Вербицький В. І., начальник відділу міжнародних зв’язків Кругленко Л. В., завідувач відділення по роботі з іноземними студентами, аспірантами та стажистами Нестор О. О., завідувач відділення підготовки іноземних громадян до вступу у ВНЗ Суховенко Н. І., в. о. завкафедри інженерної педагогіки та мовної підготовки Тарасова О. В., декани факультетів, інспектори відділу міжнародних зв’язків, викладачі кафедри інженерної педагогіки та мовної підготовки й інші працівники університету.

Вишуканою французькою привітав іноземних студентів ректор університету Ступнік М. І., досконалою англійською – начальник відділу міжнародних зв’язків Кругленко Л. В., рідною українською − завідувач підготовчого відділення Суховенко Н. І. Усі поздоровлення та побажання знаходили щирий відклик у студентів. Ведучим свята і водночас виконавцем неймовірно гарних новорічних пісень був викладач кафедри промислового, цивільного і міського будівництва Паливода О. А. Українські студенти також завітали на прийом із пісенними подарунками для присутніх. Стильний сучасний танець виконали студенти факультету інформаційних технологій.

Із теплими словами вітань виступили студенти підготовчого відділення. Алжирець Хамаілі Акрам, аспірант факультету економіки та управління бізнесом, і марокканець Леззам Салім Ясін, магістрант, також привітали всіх присутніх із прийдешніми святами, висловили подяку ректору та працівникам Криворізького національного університету. Наскрізним мотивом у всіх виступах іноземних громадян звучало, що Кривий Ріг став для них рідним містом, що українці – толерантна та гостинна нація. У залі лунали українська, арабська, французька, англійська, російська, іспанська й туркменська мови.

Сюрпризом для іноземних громадян стала поява традиційних персонажів новорічного свята – Дідуся Мороза та Снігуроньки. Під час неофіційної частини ректорського прийому всі присутні мали змогу поласувати тістечками, скуштувати чай і каву. Студенти фотографувалися з викладачами та зі своїми друзями. Музика, національні й сучасні молодіжні танці у виконанні іноземних студентів наповнили свято радісним і невимушеним настроєм, додали натхнення та віри в новорічні дива, здійснення яких так прагнемо всі ми – українці, алжирці, марокканці, камерунці, пакистанці, туркмени, лівійці, азербайджанці,.. представники всіх країн і всіх націй.

This slideshow requires JavaScript.