Денні архіви: 02/03/2019

ПЕДАГОГІЧНА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ ЧЕТВЕРТОГО КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 015– ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (КОМП’ЮТЕРНІ ТЕХНОЛОГІЇ)

Упродовж трьох тижнів (04.02.19 − 24.02.19) студенти IV курсу (гр. ПН-15) спеціальності 015 – Професійна освіта (комп’ютерні технології) проходили педагогічну практику на базі закладів професійно-технічної освіти.

Студенти Зубков В. В., Караулова Я. А. та Ушаткіна С. О. мали змогу проходити педагогічну практику на базі «Криворізького професійного гірничо-технологічного ліцею»; Литвин К. С., Храпко В. О. та Радткіна Д. В. – «Криворізького центру професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу». Студенти Горб Я. С., Єраносян Г. П. та Кулібаба А. С. – при «Криворізькому центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів №1 у м. Кривому Розі». Вєтряк Ю. Д., Кутузова О. С. та Попруга А. Г. набували педагогічного досвіду викладацької діяльності на базі «Криворізького центру професійної освіти металургії та машинобудування».

Програмою проходження педагогічної практики було передбачено ознайомлення із методикою викладання дисциплін у закладах професійно-технічної освіти, а також проведення теоретичного та практичного занять з інформатики та інформаційних технологій для учнів цих закладів. Окрім проведення предметних занять студенти-практиканти мали спробувати себе в ролі класного керівника.

У студентів був вибір тематики проведення виховних заходів: 14 лютого – День закоханих, 22 лютого – День визволення Кривого Рогу від німецько-фашистських загарбників.

Упродовж педагогічної практики студенти здобули досвід викладацької та виховної роботи у закладах професійно-технічної освіти й отримали безліч позитивних емоцій під час спілкування з викладацьким складом і учнями. Про результати проходження педагогічної практики студенти доповідатимуть на звітній конференції 4.03.2019.

This slideshow requires JavaScript.