Денні архіви: 19/03/2019

НИЗЬКИЙ УКЛІН ТОБІ, ТАРАСЕ!

Уже стало доброю традицією на початку березня вшановувати пам’ять видатного українського поета, письменника, художника, мислителя, громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка. У цьому році ми відзначаємо 205 річницю від дня його народження.

13 березня 2019 року о 900 в 449 аудиторії відбулася літературна композиція «Музи Генія». Її підготували студенти групи ГЗУ-18-1 під керівництвом старшого викладача кафедри інженерної педагогіки та мовної підготовки Ланової І. В. На заході були присутні студенти груп ПО-18-1, ПО-18ск-1, КН-18-1. На цьому заході студенти розповідали про жінок на життєвому шляху поета, читали поезії великого Кобзаря. Це студенти групи ГЗУ-18-1:  Дмитрук Ірина, Жданов Владислав, Захарова Анна, Зуєнко Ірина, Молодик Вікторія, Новодворська Ганна, Руденко Ольга, Статкевський Максим, Чирков Микита. Було показано фільм про Муз у житті великого поета, які вплинули на його творчість, на створення видатних поезій.

This slideshow requires JavaScript.

 

ДОПОВНЕНА РЕАЛЬНІСТЬ: НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ І ВИКЛАДАЧІВ

7 березня 2019 р. для реалізації міждисциплінарних зав’язків викладачі Ю. В. Єчкало (кафедра фізики) і В. В. Ткачук (кафедра інженерної педагогіки та мовної підготовки) провели освітню гру «Road to the Moon», спрямовану на інтеграцію сучасних інформаційних технологій і фундаментальних дисциплін. У ході гри студенти мали можливість ознайомитись із цікавими фактами з фізики, дати відповіді на запитання та підвищити свій рівень знань. Студенти здобували знання в цікавій формі й неформальній обстановці, отже, навчались граючи. Підвищену мотивацію та зацікавленість викликав той факт, що елементи ігрового поля візуалізувалися за допомогою технології доповненої реальності. Гру розроблено спільно із Криворізьким Покровським ліцеєм.

This slideshow requires JavaScript.