Денні архіви: 28/05/2019

КОНФЕРЕНЦІЯ «РОЗВИТОК ПРОМИСЛОВОСТІ ТА СУСПІЛЬСТВА»

23 травня Палац молоді і студентів вітав учасників міжнародної науково-технічної конференції «Розвиток промисловості та суспільства». У роботі конференції взяли участь фахівці закладів вищої освіти, академічних, проектних, науково-дослідних інститутів, промислових підприємств, представники органів місцевого самоврядування. Міський голова Ю. Г. Вілкул нагородив перспективних науковців Криворізького національного університету почесними грамотами.

На пленарному засіданні конференції було виголошено доповіді, що стосувалися використання новітніх технологій у промисловості, енергозбереження у процесі виробництва, способів зменшення екологічних проблем тощо. Згодом учасники конференції мали змогу обговорити актуальні наукові проблеми та практичні питання під час роботи 17 секцій науково-технічної конференції.

Секцію «Проблеми інженерної педагогіки» очолив д-р пед. наук, проф. С.О. Семеріков. Формування професійної компетентності студентів вищого закладу технічної освіти, риторичні уміння та навички майбутніх інженерів-педагогів, застосування ігор у процесі навчання іноземної мови, доповнена реальність в інструкціях до лабораторних робіт з фізики, творча активність як засіб формування професійної мобільності, загалом формування професійно-педагогічної мобільності студентів – ці й інші вагомі педагогічні проблеми висвітлені учасниками секції.

Матеріали конференції
Відеоролик

This slideshow requires JavaScript.

НАГОРОДЖЕННЯ

За багаторічну сумлінну працю, визначні успіхи в науковій і педагогічній роботі, вагомий особистий внесок у розвиток вищої освіти й вітчизняної науки та з нагоди Дня науки викладачів кафедри інженерної педагогіки та мовної підготовки нагороджено почесними грамотами міського голови Ю. Г. Вілкула. Щиро вітаємо С О. Семерікова та В. В. Ткачук і бажаємо творчої наснаги й нових наукових злетів! Вітаємо колег інших кафедр Криворізького національного університету! Зичимо натхнення, досягнень у науковій царині!

This slideshow requires JavaScript.