Денні архіви: 25/06/2023

23 червня 2023 року доцент кафедри Тетяна Сулима з викладачами інших кафедр взяла участь в моніторинговому кластерному заході за Програмою ЄС Еразмус+. Його мета – поширення провідного досвіду та результатів проєктів за напрямом “Розвиток потенціалу вищої освіти, забезпечення синергії між проєктами, що працюють у певному кластері, просування тематичних пріоритетів Програми ЄС Еразмус+, зокрема якості, цифровізації та інклюзії” #ErasmusUA
Вебінар «Урядування, менеджмент та функціонування закладів вищої освіти та системи вищої освіти на основі забезпечення якості, цифровізації та інклюзії» охоплював проєкти за кластером менеджменту у вищій освіті.
Вітаємо команду проекту #UTTERLY «Центри сертифікації викладачів: інноваційні підходи до досконалості викладання» (619227-EPP-1-2020-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP-UTTERLY-University teachers’ certification centres: innovative approach to promotion teaching excellence), а також проектну команду Криворізького національного університету із позитивною оцінкою здобутків проєкту!!
 

Упровадження результатів роботи за міжнародним проєктом UTTERLY від Erasmus+

Співпраця з іншими закладами освіти з питань досконалості викладання: упровадження результатів роботи за міжнародним проєктом UTTERLY від Erasmus+

23 червня 2023 року доцент кафедри професійної та соціально-гуманітарної освіти Тетяна Сулима на запрошення адміністрації Криворізької академії патрульної поліції провела гостьову лекцію для викладачів в межах «Школи викладацької майстерності».

Заняття було присвячено важливості створення стимулюючого навчального середовища та залучення здобувачів освіти  до активної участі в навчальному процесі, де мотивація є ключовим елементом успішного навчання. 

Лектор представила викладачам Академії результати роботи колективу викладачів КНУ за міжнародним проєктом UTTERLY (Центри сертифікації викладачів: інноваційні підходи до досконалості викладання) від Erasmus+, а саме дидактичні характеристики внутрішніх мотиваційних технологій тих, хто навчається, акцентуючи увагу на важливості врахування андрагогічних принципів.

Після презентації під час практичної частини зустрічі учасники мали змогу реалізувати запропоновані методи та обговорити їх ефективність. Заняття стало чудовою нагодою для обміну досвідом та підвищення рівня методичної компетентності викладачів.

Дякуємо колегам з Криворізької академії патрульної поліції за запрошення та готовність до подальшої співпраці!