ПЕРЕМОГА У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ У ГАЛУЗІ «ІКТ В ОСВІТІ», СТУДЕНТ АНАТОЛІЙ АНДРІЙОВИЧ РАДЧЕНКО (ПОЦТ-18) ВИБОРОВ І МІСЦЕ

2 квітня 2021 р. у Мелітопольському державному педагогічному університеті ім. Богдана Хмельницького відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті» (офіційний сайт конкурсу – http://icte.mdpu.org.ua).

Конкурс проводиться задля створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їхнього інтересу до дослідницької роботи, оволодіння інноваційними освітніми технологіями.

На розгляд галузевої конкурсної комісії було представлено 72 наукові роботи з 30 закладів вищої освіти різних регіонів України. За результатами подвійного сліпого рецензування наукових робіт експертами було сформовано рейтинговий список учасників.

За результатами публічного захисту Анатолій Андрійович Радченко (студент факультету інформаційних технологій КНУ) виборов І місце, з роботою на тему: «Методика використання мобільних інформаційно-комунікаційних технологій навчання інформатичних дисциплін майбутніх інженерів-педагогів». Науковий керівник канд. пед. наук., ст. викладач каф. ІПМП В. В. Ткачук.