Денні архіви: 04/07/2018

Громадські слухання

Цього року пам’ятної дати 22 червня в залі Центрально-міської бібліотеки відбулися масштабні суспільно-громадські слухання-презентація книги колективу авторів «Кривий Ріг: пам’ять міста 1941-1945 рр. у документах і матеріалах» та урочиста передача книги бібліотекам Кривого Рогу.

Слухання вів головний науковий редактор, очільник авторського колективу, шановний професор кафедри інженерної педагогіки та мовної підготовки Віталій Вікторович Стецкевич. Крім В. Стецкевича, співавторами цієї непересічної значущої праці є В. Шайкан, Р. Шляхтич, А. Дробот, Е. Левченко, О. Мельник, І. Рукавіцин, Ю. Фасольняк та А. Чубенко.

У ході талановитої натхненної промови В. Стецкевич висвітлив шлях створення та видання цієї ґрунтовної наукової праці, поіменно подякував усім причетним до такої значущої культурно-освітньої події.

Присутні отримали змогу з перших вуст керівника авторського колективу дізнатися про те, що в книзі вперше оприлюднено матеріали понад 250 унікальних документальних джерел історичної інформації (документи органів як радянської влади та її державних установ і організацій, так і документи окупаційних закладів, передруки з архівних першоджерел, газетні публікації тощо), послухати авторську сповідь про карколомні історичні відкриття маловідомих сторінок трагічної історії нашого рідного Кривого Рогу 1941-1945 рр., увіковічених у «Пам’яті міста …»

Читати далі

ЗВІТ ПРО СТАН ВИХОВНОЇ РОБОТИ КАФЕДРИ ІПМП

(Відповідальна: ст. викл. Гладир Я.С.)

Станом на вересень кафедрою ІПМП було заплановано проведення 59 виховних заходів. На кінець поточного навчального року викладачами кафедри (згідно наданої звітної інформації) було проведено 75 відповідних заходів (див. табл. «Виконання плану виховної роботи каф. ІПМП за 2017-2018 н. р.»).

Читати далі