Денні архіви: 23/02/2024

Лекція-пам’ять до 80-ї річниці визволення м. Кривого Рогу від нацистських загарбників

 

Визволення Кривого Рогу важливе в дусі традицій боротьби українського народу та як приклад перемоги над агресором.

Цій знаменній історичній події в житті нашого міста та всієї України присвячено лекцію-пам’ять, проведену доцентом кафедри професійної та соціально-гуманітарної освіти, кандидатом історичних наук Олександром Кадолом.

Захід привернув увагу університетської спільноти (понад 130 учасників!)

В рамках співпраці Криворізького національного університету та КЗО «Криворізький професійний гірничо-технологічний ліцей» ДОР» до заходу активно долучилися здобувачі освіти спеціальності «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення» під керівництвом викладів історії Ліліани Осадчої та Олега Грищенка.

Лектор звернув увагу на значущі історичні події, які активізували увагу присутніх.

Читати далі

22.02.2024 в групі ПОЦТ-22 о 12.30 була проведена інформаційна година присвячена 80-ій річниці визволення Кривого рогу від фашистських загарбників. Головної метою – висвітлення історичної важливої дати, акцентування та привернення уваги до героїчної події і її філософського осмислення в поєднані з трагічними подіями сучасних російських злочинів в Україні. Зміцнити пам’ять поколінь і патриотичну свідомість студентської молоді, безмежну цінність величезного внеску українського народу у перемогу над фашизмом. Наше рідне місце це місце-фортеця, місце-герой яке ми любимо і шануємо память наших захисників!