Денні архіви: 16/03/2023

15 березня в онлайн-форматі для студентів освітньої програми “Професійна освіта. Цифрові технології”  Шумило Ю.В., викладачем Криворізького професійного гірничо-технологічного ліцею, було проведено гостьову лекцію з дисципліни “Методика професійного навчання”. 

Юлія Володимирівна розкрила важливі аспекти роботи педагогів професійного навчання з класифікатором професій, Державними освітніми стандартами; охарактеризувала особливості роботи щодо розробки освітніх програм, робочих навчальних та поурочних планів тощо.

Велику увагу було приділено аналізу структури та змісту нового Державного освітнього стандарту професії “Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення”.

Щиро дякуємо за продуктивну зустріч! Співпраця триває!

This slideshow requires JavaScript.

Звітна конференція за результатами проходження педагогічної практики бакалаврами спеціальності 015 – Професійна освіта. Комп’ютерні технології

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ

ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОХОДЖЕННЯ

ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ БАКАЛАВРАМИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ

015 – ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА. КОМП’ЮТЕРНІ ТЕХНОЛОГІЇ

Упродовж трьох тижнів (з 15.02.2023 по 08.03.2023 р.) студенти четвертого року навчання академічної групи ПО-19 спеціальності 015 – Професійна освіта. Комп’ютерні технології, проходили педагогічну практику в Криворізькому професійному гірничо-технологічному ліцеї.

Під час педагогічної практики студенти мали можливість ознайомитись з методикою викладання у Криворізькому професійному гірничо-технологічному ліцеї, проводити онлайн-уроки теоретичного та виробничого навчання. Також бакалаври мали змогу випробувати себе у виховній роботі під час підготовки і проведення виховних заходів з тематики виховної роботи ліцею («День визволення Кривого Рогу від нацистських загарбників», «День пам’яті Героїв Небесної Сотні» та «Річниця з дня народження Тараса Шевченка».

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Читати далі